mandag den 27. januar 2014

Vingekjole

 
 
 
En ny vingekjole til Freja, er kørt igennem maskinen. samme mønster som sidst.
 
Mønster:
Mit eget, og jeg vil snarest få det scannet og lagt ud, så i også kan få glæde af det!
 
Stof og forbrug:
En rest rød isoli med sølvtråde fundet hos Videbæk stof og sycenter. Der er brugt ca. 1 1/2 mtr. til 2 kjoler i henholdsvis str. 92 og 98 (syede også en til Johans lille veninde)

Skøn skøn weekend

 
 
 
 
 

Denne weekend har jeg tilbragt i fantastisk selskab med 8 andre syglade kvinder. Jeg deltog nemlig i mønsterkonstruktions workshop arrangeret af søde Anna. Hun havde lokket Nanna til Århus for at lære fra sig af fif og ekspertise udi mønsterkontruktion og tilretning.

Nanna er fantastisk dygtig til sit fag, og er rigtig god til at forene de ønsker og ideer vi hver især havde til den beklædningsgenstand man ønskede konstrueret, med det teoretiske og praktiske aspekt i faget. Hun viste løbende små syfifs og konstruktionsfif, som vi alle kan drage nytte af i fremtidige projekter.
Jeg er vildt imponeret over hvor dygtig hun er til, bare ud fra et billede vi hver især havde som inspiration, at guide os igennem proccessen fra grundmønster til færdig model. Det var jo immervæk 9 forskellige projekter.

Jeg tog hjem fra weekenden med 2 færdige grundmønstre (kjole og nederdel), mættet af indtryk og ny læring, en masse inspiration, a-ha oplevelser og mod på at mingelere lidt mere med andre mønstre.